Ilfov: Primarul interimar al localităţii Jilava, găsit spânzurat. Procuror: Există indicii doar cu privire la ipoteza sinuciderii

Cele mai citite

Gheorghe Brotea, primarul interimar al localităţii Jilava, a fost găsit spânzurat în această dimineaţă. El îi ţinea locul primarului Adrian Mladin, care se află în arest preventiv, fiind cercetat pentru corupţie.

Familia primarului a anunţat incidentul, în această dimineaţă, la numărul de urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti, procurori, dar şi un medic legist care cercetează circumstanţele în care a avut loc incidentul.

Când a fost găsit trupul lui Gheorghe Brotea, în locuinţa sa din Jilava, acesta era decedat de câteva ore, potrivit Mediafax.

Din declaraţiile martorilor, se pare că primarul interimar era abătut în ultima perioadă. Localnicii spun că se vehicula faptul că primarul ales Mladin s-ar întoarce la primărie, ceea ce i-ar fi determinat o stare de nelinişte lui Brotea.

“Era dezamăgit. Era băiat deştept. Aproape în fiecare zi vorbeam cu el şi se plângea că nu are putere deplină ca să ia măsuri”, a declarat la Realitatea TV un vecin al primarului interimar.

Gheorghe Brotea, în vârstă de 50 de ani, îl înlocuia la conducerea localităţii ilfovene pe primarul ales Adrian Mladin, care în prezent se află în arest. Mladin, candidat  independent susţinut de PP-DD, se află în arest din decembrie anul trecut. El a fost acuzat de DNA că ar fi luat o şpagă de 50.000 de euro într-o afacere imobiliară.

 

Ultimele articole

Orașul Bragadiru îngropat în gunoaie

Băieții deștepți din mafia transpartinică politico-administrativă din Ilfov au mai făcut o nefăcută. Au reușit să îngroape orașul Bragadiru...

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Cazanele Dunării: bijuteria naturală a României

Cazanele Dunării, un miracol geografic situat în partea de sud-vest a României, reprezintă o comoară naturală cu o frumusețe...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ