Ilfov – Un preot din Voluntari acuzat ca refuza inmormantarea celor care nu pot plati

Cele mai citite

Un preot din Voluntari care este acuzat de enoriasi ca refuza sa-i inmormanteze pe cei atat de saraci incat familiile lor nu-si permit sa plateasca pentru slujba va fi anchetat de superiorii sai dupa ce reporterii ProTV l-au surprins pe acesta refuzand explicit sa tina o slujba in mod gratuit.
Jurnalistii ProTV afirma ca preotului Mihai Enache din Voluntari „i s-a dus vestea in toata comunitatea“ ca refuza sa-i ingroape pe cei nevoiasi, ale caror familii nu-si permit sa plateasca.
„Nu ajut pe nimeni, mi-e mai aproape pielea decat camasa“, a spus parintele Enache din Voluntari, filmat cu camera ascunsa de reporterii ProTV care, dandu-se drept enoriasi, i-au cerut sa oficieze o slujba de inmormantare fara bani.
„Pai daca zici ca nu ai bani, cum vine treaba aia? Nici eu nu sunt comun, adica sa fac pe degeaba, ca nici mie nu-mi face nimeni nimic. Daca ii fac lu’ ala degeaba, lu’ ala degeaba, lu’ ala degeaba, eu, de unde?“, se intreaba preotul, in discutia cu reporterii ProTV.
Potrivit sursei citate, Mihai Enache, preot cu 40 de ani vechime, „in realitate nu arata pic de mila atunci cand afla ca un batran sarman s-a stins in spital si ca rudele lui, la fel de sarace, nu au bani pentru inmormantare“.
„Pentru Enache toate au un pret. Chiar si trecerea in lumea cealalta“, scrie ProTV.
„Daca nu ai niciun ban, degeaba, nimeni nu te serveste. Asta e, nici pe mine nu ma ajuta nimeni, nici eu nu ajut“, mai spune preotul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img