Ilfov – Peste 10 tone de legume si fructe fara documente de provenienta, confiscate de politisti

Cele mai citite

Patru persoane au fost retinute si sunt suspectate de evaziune fiscala in urma unor perchezitii efectuate luni, 20 februarie, la trei adrese din Capitala si judetul Ilfov, de Politia Capitalei – Serviciul de Investigare a Fraudelor – Sectorul 6 Politie, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu inspectori din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor, cu sprijinul Serviciului Special de Interventie Rapida.
A fost vizata activitatea unei societati comerciale, cu sediul social in Bucuresti, care importa produse agroalimentare, fara a achita taxele vamale si taxa pe valoare adaugata aferente.
Aceste produse erau vandute catre persoane fizice sau juridice prin intermediul mai multor societati comerciale fantoma sau societati comerciale nou-infiintate, prin sistemul „suveica“ (produsele erau vandute de la o societate comerciala la alta).
Pana la aceasta ora, in urma perchezitiilor efectuate la doua depozite din orasul Voluntari, politistii au descoperit si ridicat in vederea confiscarii suma de 31.000 de lei, 18 stampile, mai multe unitati de calculator si laptop-uri. De asemenea, au fost indisponibilizate peste 10 tone de legume si fructe fara documente de provenienta.
Mai mult, intr-o anexa ascunsa a unui birou, precum si intr-un dulap cu perete dublu au fost descoperite si ridicate in vederea continuarii cercetarilor mai multe documente extracontabile, in care erau inscrise toate operatiunile comerciale neinregistrate ale societatii.
Patru persoane au fost retinute, urmand a fi prezentate Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

Ultimele articole

Orașul Bragadiru îngropat în gunoaie

Băieții deștepți din mafia transpartinică politico-administrativă din Ilfov au mai făcut o nefăcută. Au reușit să îngroape orașul Bragadiru...

Se întoarce Marian Petrache la șefia CJ Ilfov?

În ultimii ani, pare că asupra județului s-a așternut un blestem. Nepăsarea și incompetența au ajuns literă de lege...

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ