Ilfov: Niculae Marinescu, numit şef al Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IGPR. Florin Raportaru este noul şef al IPJ. Ciongaru Manuel-Sorin, adjunct

Cele mai citite

niculae-marinescuChestorul Niculae Marinescu a fost eliberat din funcţia de inspector-şef al Poliţiei Ilfov şi numit, prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, director al Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IGPR, informează Poliţia Română într-un comunicat de presă remis marţi.

Marinescu fusese numit de aproximativ două săptămâni în funcţia de şef al Poliţiei Ilfov, în locul lui Emanuel Nica. Nica a fost eliberat din funcţie în urma unei anchete efectuate de Corpul de control al ministrului, anchetă dispusă de fostul ministru de interne, Mircea Duşa, imediat după ce a avut loc incidentul legat de uciderea tinerei japoneze într-o pădure în apropiere de Corbeanca.

Niculae Marinescu a mai ocupat înainte funcţia de director adjunct al Poliţiei Capitalei.

Comisarul-şef Florin Raportaru a fost împuternicit, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov în locul lui Niculae Marinescu.

La instalarea în funcţie a participat chestorul principal de poliţie Dumitru Pârvu, adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române, a informat un comunicat emis marţi de MAI.

De asemenea, comisar de poliţie Ciongaru Manuel-Sorin, din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al DGPMB, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului IPJ Ilfov.

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Alte articole din aceasta categorie