Ilfov – Masuri pentru fluidizarea traficului in zona intersectiei bd. Pipera cu bd. Erou Iancu Nicolae

Cele mai citite

Primaria orasului Voluntari, cu acordul Politiei Rutiere Ilfov, va institui incepand de vineri, de la ora 8,00, noi masuri in scopul fluidizarii traficului in zona intersectiei bulevardului Pipera cu bd. Erou Iancu Nicolae.
Potrivit administratiei locale, cei care circula pe bd. Erou Iancu Nicolae vor avea drum cu prioritate la dreapta catre zona Bucuresti Nord – soseaua Petricani, iar cei care circula pe bd. Pipera spre Soseaua de Centura vor avea drum cu prioritate la stanga pe soseaua Erou Iancu Nicolae.
Participantii la trafic care circula pe bd. Pipera dinspre Soseaua de Centura catre soseaua Bucuresti Nord – soseaua Petricani, vor acorda prioritate celor care vin dinspre bd. Iancu Nicolae spre bd. Pipera si celor care vin dinspre Bucuresti si fac stanga pe bd. Iancu Nicolae.
Pana la acomodarea participantilor la trafic cu aceste noi reguli, in zona vor actiona echipaje ale Politiei Rutiere Ilfov precum si ale Politiei Locale Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie