Ilfov – Judecătoarea Julieta Larisa Dragomir reţinută de procurorii DNA când lua mită 2.300 de euro

Cele mai citite

Judecătoarea Julieta Larisa Dragomir din cadrul Judecătoriei Cornetu, judeţul Ilfov, a fost reţinută joi, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, după ce a fost prinsă în timp ce primea mită pentru a da o soluţie favorabilă.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, citat de Mediafax, Larisa Julieta Dragomir este cercetată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru luare de mită, în formă continuată.

Alături de judecătoare, a mai fost reţinut Marin Nicolae, cercetat pentru complicitate la dare de mită şi luare de mită, ambele în formă continuată.  Cei doi urmează să fie prezentaţi Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Din Ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori a rezultat că, în 27 aprilie şi 5 mai, inculpata Larisa Dragomir, în calitate de judecător, a pretins şi primit de la o persoană denunţătoare, prin intermediul inculpatului Marin Nicolae, sumele de 1.000 de lei şi 2.300 de euro, în scopul pronunţării unei sentinţe favorabile în dosarele pe care denunţătoarea le avea spre soluţionare pe rolul Judecătoriei Cornetu – Secţia civilă.

Cei doi inculpaţi au fost prinşi joi în flagrant de procurori imediat după ce au primit de la denunţătoare suma de 2.300 de euro. Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat joi reţinerea şi arestarea preventivă a inculpatei Julieta Larisa Dragomir. (Adevarul)

1 COMENTARIU

 1. Judecător Dragomir Larisa – Julieta O adevărată Julieată a infracţiunii!

  Cuibul de viespi

  Judecătoria Cornetu are două săli de judecată. Sunt două săli mici, cu bănci primitive în care nu poţi nici sta, nici intra. Când se judecă datorită aglomeraţiei, în faţa instanţei se află un ciorchine de oameni, uşa este deschisă, înghesuială, zgomot, miros vara, frig iarna. In corpul în care se află judecătoria, pe partea cealaltă, se află primaria cu holuri largi, cu camere imense unde se odihnesc funcţionarii primăriei. Lângă această clădire este aproape gata o clădire imensă, în care va fi primăria reală, clădire pentru primăria unui oraş mediu, nu pentru o semicomună aşa zis “oraş” Cornetu.
  La Judecătoria Buftea cu săli un pic mai mari, de multe ori aceaşi situaţie. Fără a mai ocoli sau a încerca de a fi luate în seamă, justificări sau alte motivaţii privind această situaţie, putem spune direct că există interesul de a se judeca în aceste condiţii. La aceste instanţe de fond, se depun acţiunile în primă instanţă cu privire la terenurile sustrase de primari şi de alte persoane sau de clienţi ai acestora, din Jud. Ilfov (comune limitrofe Bucureştiului), şi alte potlogarii privind afaceri imobiliare de valori imense. Bineânţeles că din acest carusel al corupţiei, fac parte şi judecătoare a celor două judecătorii. Un primar dintro comună limitrofă Bucureştiului are legături strânse cu judecătoare de la Judecătoria Cornetu, astfel ajuns până acolo să aibă tupeul, ca pe baza relaţiilor sale să sechestreze procurari şi alte persoane de la D.G.A.

  Astfel la aceste judecătoare, parte din ele, pentru ele nu există Statul de Drept, Constituţia Romăniei, nu există nimic decât legea lor. Legea o fac ele, după interes, relaţia care a apelat la ele, politică sau de altă natură, funcţie de“valoarea” financiară şi hoţia primarului sau după caz, a hoţului sau infractorului tipic naţional, clientelar al instituţiilor statului. Astfel ele comit infracţiuni penale cu tupeu, fără a le păsa încălcând următoarele:

  – Admit în fals drept titlu de proprietate actele întocmite de primăriile Judeţului Ilfov şi validate prin emiterea actului adminstrativ ordinul prefectului (ordin constituit dintr-o simplă coală de hârtie, format A4 cu câteva rânduri), în condiţiile când Legea 18/1991, regulament aplicare, Art. 36, obligă ca titlul de proprietate să fie emis şi tipărit, pe hărtie specială cu regim special. Admit încălcând grav legea, acest act administrativ emis de multe ori şi pe morti, în condiţiile când există succesori în viaţa, iar Art. 36 şi alte aricole de lege, obligă clar că titlul de propietate trebuie să fie emis pe persoane în viaţă.

  – Acest tip de judecătoare admit acelaşi act administrativ, ordinul prefectului, drept titlu de proprietate emis în condiţiile când nu sunt dezbătute succesiunile pe terenuri în circuitul civil cu case şi anexe, acest act administrativ fiind emis pentru suprafeţe diferite şi valori diferite, discreţionar, pentru succesorii cu buzunarul gros sau chiar unor strâini.
  – Nu admit martori sau în cazul cand admit, şi aceşti martori nu au fost “prelucraţi” bine înainte şi spun adevărul, aceste viespi de judecătoare, nu ţin cont de mărturia lor.
  – Nu ţin cont fără nici o reţinere (ca şi cum nu ar exista depuse la dosar) de multe documente atestatoare de drept de proprietate, iar dacă sunt invocate, eşti obstrucţionat fie sub o formă sau alta, fie în calitate de justiţiabil, fie de avocat.
  – Nu iau în consideraţie toate capetele de cerere, nu motivează neadmiterea lor iar în caz, că le admit din greşeală, le motivează cu o retorică nejudiciară fără sens, fără a argumenta cu baza legală, drept fundamental, lege, art, alin. etc.
  – Acest tip de judecătoare încalcă procedura grav, încălcare care ar determina orice Instanţă Europeană să elimine din sistem acest tip de judecatoare si ar condamna penal, indubitabil, astfel de judecători.
  – Motivările şedinţelor de judecată şi-a hotărârilor sunt întocmite, unele absurde, fără a se face referire la toate punctele prevăzute de lege, motivări cu o retorică judiciară bazată nici măcar pe raţinamemtul cel mai simplu, ca să nu mai vorbim de noţiuni fundamentale de drept, lege, articol, alinat, ordine de redactare, etc.
  – In dosare sunt introduse sau scoase înscrisuri, se renumerotează, sunt rupte părţi din înscrisuri, etc.
  – Beneficiarii acestui sistem de judecată sunt primarii, politicienii şi mafia aferentă (aşa zişii oameni de afaceri, rude, prieteni, etc.) care au deposedat de bunuri imobiliare pe adevăraţii proprietari, liciaţii trucate, firme capusă, etc.
  – Acest sistem de judecată împănat cu viespi care otrăvesc România, de 21 de ani, trebuie de urgenţă curăţat, altfel vom deveni o ţară precum Etiopia sau vom ajunge la situaţia din ţările arabe !
  – Mai mult, acest tip de judeătoare nu ştiu să scrie sau inteţionat, folosesc propoziţii îmbărligate fără a conţine termeni juridici cu un scris negramatical minim necesar. Tendeţios din motivări, reiese evident că dau sentinţe nelegale, confuze la maxim, de multe ori de nu înţelegi nimic, atăt în calitate de justiţiabil sau de om pregătit în drept.
  – Atenţie, în România prin mijloace de manipulare massmedia, s-a inoculat cetăţenilor că judecătorii beneficiază de imunitate prin reinterpretarea inamovibilităţii care este cu totul altceva, care ânseamnă că nu poate fi mutat !

  – Statul prin organismele sale este obligat să distrugă aceste cuiburi de viespi.

  Datorită acestor judecătoare, România s-a umput de infractori la toate nivelele !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie