Ilfov – Iulian Urban confirmă dezertările: Colegi din PDL şi-au negociat, pe mulţi bani, plecarea la USL

Data:

Senatorul PDL Iulian Urban spune că mai mulţi democrat-liberali şi-au negociat, pe bani mulţi, plecarea la USL, precizând că aceştia îşi vor anunţa luni demisia din partid. Anterior, deputatul Mircia Giurgiu şi vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu, anunţaseră plecări din PDL.

Urban nu a vrut sa dea numele celor care vor pleca din PDL, dar a precizat ca este vorba de senatori care au facut parte din echipa care l-a susţinut pe Emil Boc la preşedinţia PD-L.

Iulian Urban a mai declarat ca a fost o miscare inteligenta a celor de la USL sa atraga senatori si nu deputati, pentru ca, practic, la Senat, de luni, Opozitia va avea majoritate. În acest context, Urban se teme ca un eventual demers de suspendare a presedintelui va avea succes. „Şansele ca o eventuală suspendare a preşedintelui să treacă s-ar putea să capete consistenţă“, a declarat Urban.

Totodată, Iulian Urban a lansat un atac dur la adresa colegilor din Coalitie care chiulesc din Parlament. Potrivit acestuia, există democrat-liberali in Senat care sunt alaturi de Opozitie prin simplul fapt ca nu vin sa voteze. „Sunt multi pe care am ajuns sa ii vedem la fel de rar precum il vedem pe Crin Antonescu“, spune Iulian Urban. Mai mult, spune senatorul, s-a ajuns in situatia in care la proiecte importante de legi nu vin nici macar iniţiatorii.

Iulian Urban isi explica astfel si sustinerea fata de Vasile la Blaga le sefia PD-L: „era mai potrivit ca presedinte al partidului, pentru ca in momantul de fata numai cu o disciplina de fier se mai poate rezolva ecuatia bataliei parlamentare“.

Pe de alta parte, senatorul democrat liberal a declarat pentru Ziare.com ca in momentul de fata PD-L nu are o persoana potrivita pentru a fi lansata in cursa pentru prezidentiale, precizand ca politicienilor romani le lipseste curajul pe care l-a avut Traian Basescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL