Ilfov: Împuşcături în trafic, în apropierea şoselei de Centură a Capitalei

Cele mai citite

Un bărbat a fost rănit miercuri în judeţul Ilfov, în zona Popeşti -Leordeni, după un conflict cu împuşcături în trafic produs pe şoseaua de centură a Capitalei. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti.

Miercuri după-amiază, poliţiştii din Ilfov au fost anunţaţi la numărul de urgenţă 112 cu privire la un conflict cu împuşcături pe şoseaua de Centură a Capitalei. Din primele informaţii scandalul a pornit după o şicană în trafic.

Surse medicale au declarat, pentru Mediafax, că bărbatul rănit a fost împuşcat în torace.

„A fost adus la spital în şoc hemoragic. Are o plagă împuşcată pulmonară, este în sala de operaţie”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni, dr. Florian Bica.

Doi bărbaţi, care se aflau într-un autoturism cu geamurile sparte, au fost prinşi în apropierea locului în care a avut loc conflictul de pe şoseaua de centură a Capitalei şi duşi la audieri la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img