Ilfov – Grupare specializata in furturi din locuinte, destructurata

Cele mai citite

Zece persoane sunt suspectate ca au sustras bunuri in valoare de aproximativ 50.000 de euro, din locuinte de pe raza judetului Ilfov.

In aceasta dimineata, politistii de investigatii criminale ai I.P.J. Ilfov, sprijiniti de luptatori de interventie rapida din cadrul S.I.A.S. – I.G.P.R., au descins simultan la 10 imobile din localitatea ilfoveana Dobroesti, in vederea depistarii si probarii activitatii infractionale a membrilor unei grupari specializate in furturi din locuinte.
In urma investigatiilor efectuate, a reiesit faptul ca acestia patrundeau in locuinte prin fortarea geamului tip termopan, atunci cand proprietarii nu erau acasa si au vizat aparatura electronica, bijuterii si bani.
Membrii gruparii au actionat in perioada noiembrie 2011 – februarie 2012 si au creat partilor vatamate un prejudiciu ce depaseste 50.000 de euro.
In urma actiunii, 10 persoane, cu varste cuprinse intre 24 si 44 de ani, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Politie Ilfov pentru audieri, fiind cercetate pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.
In functie de probatoriul administrat, cei in cauza urmeaza a fi prezentati procurorilor si instantei de judecata Cornetu cu propuneri procedurale corespunzatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura urgenţele pe 1 şi 2 iunie şi de Rusalii

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a informat că în zilele de 1 și 2 iunie, precum și...

Alte articole din aceasta categorie