Ilfov – Doi „comercianţi de I-Phone-uri“ din Dragomireşti au fost prinşi în flagrant pe Centura capitalei

Cele mai citite

Miercuri, în jurul orelor 14.00, poliţiştii au organizat o acţiune de prindere în flagrant pe raza localităţii Dragomireşti, a două persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune.
În fapt, C.E., de 20 de ani, şi L.I., de 18 ani, sunt suspectaţi că au oferit spre vânzare telefoane mobile tip i-phone pe Drumul Naţional Centura Capitalei, la preţuri care variau între 400 şi 700 de lei.
După negocierea preţului, la finalizarea „tranzacţiei“, profitând de neatenţia cumpărătorului, cei în cauză substituiau telefonul cu o machetă, în care introduceau în prealabil plăcuţe metalice, cu rolul de a imita greutatea originalului.
Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile au fost prezentaţi parchetului şi instanţei de judecată, care a emis pe numele acestora ordonanţă de a nu părăsi localitatea.
Cercetările continuă pentru probarea înregii activităţi infracţionale a suspecţilor.
Pentru faptele lor, aceştia riscă o pedeapsă privativă de libertate de până la 12 ani.
Recomandăm cetăţenilor să evite achiziţionarea de diverse produse, comercializate de vânzători ambulanţi, chiar dacă preţul este unul atractiv, mult mai mic decât cel practicat de magazine, deoarece riscă să fie înşelaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie