Ilfov – De dupa gratii, judecatoarea Larisa Dragomir si-a cerut demisia

Cele mai citite

Magistratul Larisa Julieta Dragomir, de la Judecătoria Cornetu (Ilfov), arestat preventiv pentru luare de mită, a cerut de după gratii să fie eliberată din funcţie.

Ea şi-a trimis demisia la CSM, iar forul va analiza mâine documentele. Larisa Dragomir a fost trimisă în judecată, săptămâna trecută, de procurorii DNA. Judecătoarea a fost prinsă în flagrant de către procurorii DNA în timp ce primea mită 2.300 de euro. Iniţial, Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis cercetarea judecătoarei în stare de libertate.

Magistraţii CAB şi-au motivat hotărârea de a o cerceta în libertate pe Larisa Dragomir prin faptul că aceasta este văduvă de doar două luni şi are în îngrijire doi copii de 5 şi, respectiv, 7 ani. De asemenea, ea şi-a recunoscut vina şi a admis că este conştientă de faptul că nu va mai putea profesa ca judecătoare şi că va fi condamnată. Larisa Julieta Dragomir şi presupusul său complice, Marian Nicolae, au fost prinşi în flagrant, în timp ce luau de la o femeie 2.300 de euro. În schimbul şpăgii, judecătoarea se angajase să-i soluţioneze favorabil denunţătoarei dosarele avute pe rolul Judecătoriei Cornetu. De altfel, magistratul mai primise, în urmă cu câteva zile, o altă „tranşă“ din şpaga solicitată, aproximativ 250 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie