Ilfov – De dupa gratii, judecatoarea Larisa Dragomir si-a cerut demisia

Data:

Magistratul Larisa Julieta Dragomir, de la Judecătoria Cornetu (Ilfov), arestat preventiv pentru luare de mită, a cerut de după gratii să fie eliberată din funcţie.

Ea şi-a trimis demisia la CSM, iar forul va analiza mâine documentele. Larisa Dragomir a fost trimisă în judecată, săptămâna trecută, de procurorii DNA. Judecătoarea a fost prinsă în flagrant de către procurorii DNA în timp ce primea mită 2.300 de euro. Iniţial, Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis cercetarea judecătoarei în stare de libertate.

Magistraţii CAB şi-au motivat hotărârea de a o cerceta în libertate pe Larisa Dragomir prin faptul că aceasta este văduvă de doar două luni şi are în îngrijire doi copii de 5 şi, respectiv, 7 ani. De asemenea, ea şi-a recunoscut vina şi a admis că este conştientă de faptul că nu va mai putea profesa ca judecătoare şi că va fi condamnată. Larisa Julieta Dragomir şi presupusul său complice, Marian Nicolae, au fost prinşi în flagrant, în timp ce luau de la o femeie 2.300 de euro. În schimbul şpăgii, judecătoarea se angajase să-i soluţioneze favorabil denunţătoarei dosarele avute pe rolul Judecătoriei Cornetu. De altfel, magistratul mai primise, în urmă cu câteva zile, o altă „tranşă“ din şpaga solicitată, aproximativ 250 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...