Ilfov – Cursurile vor fi reluate miercuri in judet

Cele mai citite

Cursurile vor fi reluate miercuri in toate unitatile de invatamant din judetul Ilfov, cu exceptia a 10 dintre ele, care au inca probleme, a anuntat marti purtatorul de cuvant al ISJ Ilfov, inspector scolar Rada Dumitru.
Un numar de 8.212 unitati de invatamant, in care studiaza 1.178.380 elevi, sunt inchise marti din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, conform datelor centralizate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
MECTS a precizat ca marti sunt suspendate cursurile in 12 judete – Arges, Buzau, Calarasi, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Mehedinti, Olt, Prahova, Vrancea – si in municipiul Bucuresti iar in 9 judete activitatea unitatilor de invatamant se desfasoara in mod normal, nefiind afectata de conditiile meteo nefavorabile.
Ministerul Educatiei aminteste ca a fost infiintata o linie speciala – Tel Verde 0.800.816.ABC (unde ABC reprezinta indicativul telefonic al judetului) – care este pusa la dispozitia parintilor elevilor si cadrelor didactice pana la ora 22,00 pentru informatii punctuale legate de desfasurarea cursurilor din fiecare unitate de invatamant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie