Ilfov – Clanul „Sportivilor“, prins cu arme de razboi si cocaina

Cele mai citite

Procurorii DIICOT au retinut mai multi membri ai gruparii, suspecti de trafic de droguri si de arme letale.

Mai multi membri ai gruparii conduse in trecut de Eugen Preda au fost saltati ieri de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) intr-un dosar de trafic de cocaina si posesie de armament. Anchetatorii au facut 14 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Teleorman, fiind vizata o retea de trafic de droguri.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii au descoperit aproximativ jumatate de kilogram de cocaina, mai multe pistoale in stare de functionare, printre care doua automate marca Uzzi cu amortizor, un pistol Glock – ultimul model, o Beretta Colt,  o mitraliera si o grenada defensiva.

In urma cu peste doi ani, mai multi interlopi, coordonati de Eugen Preda, au fost arestati pentru trafic de droguri si de arme. Ancheta a scos la iveala faptul ca mai multi membri ai clanului „Sportivilor“ au fost protagonistii furtului de arme de la o unitate militara din Ciorogarla, „incident“ care s-a soldat cu demiterea mai multor sefi din Armata.

Ultimele articole

Orașul Bragadiru îngropat în gunoaie

Băieții deștepți din mafia transpartinică politico-administrativă din Ilfov au mai făcut o nefăcută. Au reușit să îngroape orașul Bragadiru...

Se întoarce Marian Petrache la șefia CJ Ilfov?

În ultimii ani, pare că asupra județului s-a așternut un blestem. Nepăsarea și incompetența au ajuns literă de lege...

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ