Ilfov: ADMINISTRATORI DE SOCIETATE COMERCIALA, CERCETATI IN URMA UNOR CONTROALE ALE POLITISTILOR DE LA INVESTIGAREA FRAUDELOR

Data:

Produse de aproape 60.000 de euro au fost indisponibilizate de politistii ilfoveni de la investigarea fraudelor, in urma unei actiuni pe linia combaterii evaziunii fiscale si a altor infractiuni economice.

In aceasta dimineata, ofiteri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor Ilfov au efectuat o actiune de verificare pe linia combaterii evaziunii fiscale si a contrafacerii de marca.

In timpul actiunii, au fost controlate mai multe depozite care apartineau unei societati comerciale, cu sediul in orasul Voluntari, judetul Ilfov. In urma verificarilor efectuate, au fost descoperite 11.650 parfumuri susceptibile de a fi contrafacute si 31.105 articole de imbracaminte pentru copii, care poarta insemnele unor marci consacrate si protejate pe teritoriul României.  Pe numele administratorilor societatii comerciale, U.N., de 51 de ani si W.Z., de 48 de ani, au fost intocmite dosare penale pentru savârsirea infractiunii de punere in circulatie, fara drept, a unui produs purtând o marca identica sau similara cu o marca inregistrata.

Marfa, in valoare de 59.000 de euro, a fost indisponibilizata, iar mostre din aceste produse au fost ridicate pentru expertizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...