Ilfov – 9 perchezitii domicilare, 7 membri ai unei grupari infractionale retinuti

Cele mai citite

In aceasta dimineata, politistii de investigatii criminale ilfov au efectuat 9 perchezitii in Bucuresti si Ilfov – localitatile Balotesti si Pantelimon pentru depistarea si probarea activitatii infractionale a 7 persoane, suspecte de savarsirea unor infractiuni de talharie, fapte comise pe raza judetului Ilfov.

Cei sapte sunt suspectati ca, in ziua de 06.05.a.c. l-ar fi deposedat prin violenta si amenintari pe un tanar, de 21 de ani, din Bucuresti, de un autoturism de lux, a carui valoare depaseste suma de 20.000 euro.

In fapt, victima a fost rugata de un prieten sa il transporte impreuna cu un alt barbat, necunoscut victimei pana in localitatea Balotesti, unde s-au intalnit cu alte cinci persoane. Initial, unul dintre cei cinci i-au spus proprietarului masinii ca ar dori sa faca o plimbare cu autoturismul sau. Deoarece acesta nu a fost de acord, cei cinci l-au amenintat si l-au deposedat prin violenta de autoturism.

In urma activitatilor investigative efectuate de politistii de investigatii criminale, agresorii au fost identificati.

In prezent, acestia sunt audiati la sediul Inspectoratului de Politie Ilfov, urmand ca la finalizarea acestora sa fie dispuse masuri legale, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea.

Ultimele articole

Orașul Bragadiru îngropat în gunoaie

Băieții deștepți din mafia transpartinică politico-administrativă din Ilfov au mai făcut o nefăcută. Au reușit să îngroape orașul Bragadiru...

Se întoarce Marian Petrache la șefia CJ Ilfov?

În ultimii ani, pare că asupra județului s-a așternut un blestem. Nepăsarea și incompetența au ajuns literă de lege...

„DescOperă La Traviata” pe scena ONB, o premieră adresată cu precădere publicului tânăr

În seara de 4 decembrie, începând cu ora 18:30, Studioul Experimental în Artele Spectacolului Muzical ,,Ludovic Spiess” vă invită...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ