Ilfov – 6.000 de kilograme de deseuri electrocasnice, colectate intr-o singura zi, in Voluntari

Cele mai citite

Primaria Voluntari, in parteneriat cu Asociatia RoRec a organizat o actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice in orasul Voluntari.

Astfel, voluntarenii care au vrut sa scape de deseuri electrocasnice au avut la dispozitie patru puncte de colectare in principalele cartiere ale orasului.
Actiunea a avut loc in data de 30 aprilie si face parte dintr-o ampla campanie nationala a asociatiei, „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!“, ce vizeaza colectarea corecta a echipamentelor vechi sau defecte, in vederea reciclarii conform la standardele europene.

In urma acestei campanii au fost colectate 6.000 de kilograme de deseuri electrocasnice intr-o singura zi. Evenimentul a fost un real success, dat fiind faptul ca localnicii au constientizat cat de nocive sunt aceste deseuri atat pentru mediu cat si pentru localitate, iar acest lucru s-a reflectat si in faptul ca, fata de ultima campanie de acest gen ce a avut loc anul trecut, procentul deseurilor adunate a fost cu 27% mai mare.
Toti cetatenii care au participat la colectare au fost inscrisi automat la tombola cu premii, astfel participarea lor fiind rasplatita cu noi electrocasnice, care le vor inlocui pe cele reciclate.

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ