Identificat de poliţişti, după ce a produs un accident rutier şi a fugit de la locul faptei

Cele mai citite

a produs un accident si a fugit de la locul fapteiAccidentul s-a produs în duminică, 07 iulie, în jurul orei 17.20, pe strada Traian, din localitatea ilfoveană Cernica.
Un bărbat a condus un autoturism dinspre satul Bălăceanca către Drumul Judeţean 301A.
Când a ajuns în apropierea drumului judeţean, nu a păstrat  distanţa de siguranţă în mers faţă de un alt autoturism, condus in aceeaşi direcţie de A.C., de 51 ani, din Pantelimon, intrând în coliziune cu acesta.
Din accident a rezultat vătamarea corporală a conducătorului auto, A.C., autorul părăsind locul faptei fără încuvinţarea organelor de poliţie.
În urma activităţilor investigative, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Ilfov l-au identificat pe V.M., de 36 de ani, din Bucureşti, autor al accidentului. De asemenea, s-a stabilit că  şoferul avea dreptul de a conduce suspendat.
Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă,  părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor în drept şi conducerea unui autovehicul pe drumul public având permisul de conducere  suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Mai mult de 400 de mașini second-hand au fost retrase de pe piață de către OPC

Peste 400 de vehicule second-hand au fost optite de la comercializare în urma unor inspecții efectuate de către inspectori...

Alte articole din aceasta categorie