Identificat de poliţişti, după ce a produs un accident rutier şi a fugit de la locul faptei

a produs un accident si a fugit de la locul fapteiAccidentul s-a produs în duminică, 07 iulie, în jurul orei 17.20, pe strada Traian, din localitatea ilfoveană Cernica.
Un bărbat a condus un autoturism dinspre satul Bălăceanca către Drumul Judeţean 301A.
Când a ajuns în apropierea drumului judeţean, nu a păstrat  distanţa de siguranţă în mers faţă de un alt autoturism, condus in aceeaşi direcţie de A.C., de 51 ani, din Pantelimon, intrând în coliziune cu acesta.
Din accident a rezultat vătamarea corporală a conducătorului auto, A.C., autorul părăsind locul faptei fără încuvinţarea organelor de poliţie.
În urma activităţilor investigative, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Ilfov l-au identificat pe V.M., de 36 de ani, din Bucureşti, autor al accidentului. De asemenea, s-a stabilit că  şoferul avea dreptul de a conduce suspendat.
Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă,  părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor în drept şi conducerea unui autovehicul pe drumul public având permisul de conducere  suspendat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments