Ialomitean prins la furat intr-un magazin din Galati

Data:

 

Prins la furat din magazin
Prins la furat din magazin

 

Un galatean a sesizat politia prin intermediul apelului unic de urgenta despre faptul ca la un magazin alimentar din spatele blocului in care locuieste este spart geamul de la usa de acces.

La fata locului s-a deplasat o patrula de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, care a depistat in zona un barbat de 36 ani, din comuna Barbulesti, jud. Ialomita, care avea asupra sa un bagaj voluminos pe care l-a aruncat in spatiul verde in momentul in care i-a vazut pe politisti.

In bagajul respectiv politistii au gasit mai multe sticle cu bauturi alcoolice, iar asupra barbatului a fost gasit un cutit cu lungimea totala de 30 cm.

Cel in cauza a fost condus la sediul sectiei, iar in urma audierilor politistii au stabilit ca cel in cauza, prin spargerea geamului, a patruns in magazinul alimentar, de unde a sustras bauturi alcoolice in valoare de 300 lei. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...