Ialomita – Vasile Blaga: Tinem foarte mult la oamenii care se pricep la ceva

Cele mai citite

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, candidat la sefia partidului, si-a prezentat, joi, in Colegiul Director al organizatiei PDL Ialomita, motiunea „O Romanie dreapta. O Romanie europeana“, pentru a obtine votul de incredere.
Timp de aproape trei ore, Vasile Blaga, impreuna cu echipa de promovare, le-a vorbit membrilor democrat-liberali despre motiune, dar si despre multe alte aspecte interne, discutii la care presa nu a avut acces.
In cadrul unei scurte declaratii de presa sustinute la iesirea din sala Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea“ din Slobozia, Vasile Blaga a afirmat ca aceasta competitie interna nu este un razboi, ci o dezbatere de idei, insa a subliniat faptul ca nu este una usoara.
„Campaniile interne in partid nu sunt niciodata usoare, numai ca nu este vorba de razboaie aici, este vorba de dezbateri de idei, de discutii clare intre colegi. Fiecare sigur ca incearca sa convinga si noi credem ca avem dreptate. Tot ceea ce inseamna doctrina (…) este explicat clar de colegul Sorin Frunzaverde. Este, de fapt, si cel care a dus partidul in PPE, dupa ce, practic, ne-am declarat un Partid Popular acum cativa ani de zile si simt ca fiecare dintre colegi abordeaza temele la care are expertiza, pentru ca noua asta ne place sa spunem. Tinem foarte mult la oamenii care se pricep la ceva. La cei care se pricep la toate, nu prea“, a spus Blaga.
Acesta nu a dorit sa se antepronunte cu privire la sustinerea sa de catre organizatia PDL Ialomita, asteptand votul din Conventia Nationala din 14 mai.
„Daca nu voi castiga, voi fi in continuare membru al PDL cu mare drag“, a conchis secretarul general al PDL.
Alaturi de Vasile Blaga s-au aflat la Slobozia Sorin Frunzaverde, Cezar Preda, Cristian Boureanu, Alin Popoviciu, dar si alti parlamentari democrat-liberali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie