Ialomita – Un tanar a fost impuscat intr-un local din Slobozia

Data:

Un barbat de 31 de ani a fost ranit, duminica dimineata, in jurul orei 03.00, intr-un local din municipiul Slobozia, dupa ce administratorul a tras cu un pistol cu bile pentru a aplana un scandal iscat intre mai multe persoane.
Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita, doi barbati, de 31 de ani si, respectiv, 38 de ani, ambii din Slobozia, pe fondul consumului de bauturi alcoolice au provocat un scandal in incinta localului si au distrus bunuri de aproximativ 1.000 de lei.
Pentru aplanarea conflictului, administratorul societatii a folosit o arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, ranind pe barbatul in varsta de 31 ani, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.
Persoanele care au provocat scandalul au fost duse la sediul politiei municipale, pe numele lor fiind intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si distrugere.
Totodata, administratorul localului public este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de uz fara drept de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...