Ialomita – Toamna se numara…conservele

Cele mai citite

Sambata, 8 octombrie,a avut loc, la Fetesti, cea de-a doua editie a concursului „Recolta de Toamna“ organizat, in cadrul Targului de Toamna din municipiu, de Cristina Ancuta Pocora, deputat al Colegiului 1 Fetesti-Tandarei.
„Suntem, deja, la cea de a doua editie a acestei expozitii-concurs, in care gospodinele din Fetesti isi prezinta bunatatile din camara. Anul acesta s-au intrecut pe ele si ne-au prezentat bunatatile lor ca la marile competitii de profil, frumos aranjate dar si foarte gustoase. Imi place foarte tare aceasta expozitie si doresc sa devina traditie la Targul din Fetesti. Ma gandesc foarte serios chiar sa reunesc, intr-o carte de bucate, toate aceste retete dar si altele, din celelalte localitati din Colegiu. Cred ca ar putea fi o carte utila pentru toate tinerele, mai ales pentru tinerele mame, din care sa invatam sa preparam conserve si dulciuri ecologice si sanatoase pentru familia si copilasii nostrii”, a declarat deputata liberala, Cristina Ancuta Pocora.
Cele mai bune si aspectoase preparate au fost premiate cu produse utile in bucataria fiecarei gospodine si anume seturi de vase yena, boluri salata din ceramica, oale tefal si seturi frappe „Capuccino“.
Castigatoarele concursului „Recolta de toamna“, editia a II-a sunt:

Sectiunea Fructe:
Locul I Purcareanu Carmen
Locul II Ionescu Liliana
Locul III Martin Radita
Mentiune Raceanu Emilia

Sectiunea Legume:
Locul I Gabor Anca
Locul II Mitache Cornelia
Locul III Purcareanu Carmen
Mentiune Cosac Eugenia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie