Ialomita: Tamponare în urma unui incendiu de vegetaţie uscată

Data:

Un incendiu de vegetaţie uscată produs în apropierea DN2, pe raza localităţii Coşereni, a dus la producerea unui accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unui bărbat în vârstă de 32 de ani. Incendiul a fost anunţat prin SNUAU 112 ieri, în jurul orei 14.00, iar accidentul s-a produs câteva minute mai târziu, când din cauza fumului dens degajat, şoferul unui autoturism a intrat într-un autotren care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers. Pompierii de la Secţia Urziceni au intervenit pentru lichidarea incendiului, iar echipajul de prim ajutor calificat SMURD a acordat îngrijiri bărbatului, care a refuzat transportul la spital.

În ultimele 24 de ore, echipajele de prim ajutor calificat SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Ialomiţa au intervenit în cazul a 12 persoane solicitante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...