Ialomita: Suspect de comiterea infractiunii de talharie depistat de politisti

Data:

Un minor de 14 ani din satul Tovarasia, comuna Milosesti este cercetat de politisti pentru comiterea infractiunii de talharie, fapta comisa asupra unui consatean de-al sau, un barbat de 81 ani.

Miercuri, 17 octombrie a.c., fiul victimei, un barbat de 45 ani din municipiul Slobozia a sesizat politia cu privire la faptul ca cu o saptamana in urma, tatal sau a fost victima unei agresiuni comisa de o persoana necunoscuta.

In urma activitatilor de cercetare efectuate de politisti s-a stabilit ca in ziua de 10 octombrie a.c., batranul s-a deplasat la un magazin din localitate pentru a cumpara paine avand asupra sa si o bancnota de 50 lei. In timp ce se deplasa catre domiciliu acesta a fost lovit in zona fetei de catre suspect, batranul a cazut la sol, iar minorul i-a sustras din buzunare suma de 50 lei.

Suspectul a fost depistat de politisti pe raza localitatii Brezoaiele din judetul Dambovita, acesta recunoscandu-si fapta.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de talharie.

 

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...