Ialomita – Slobozia se va infrati cu o localitate din China

Cele mai citite

Municipiul Slobozia se va infrati cu municipiul Nanyang din China, in acest scop o delegatie din aceasta regiune, condusa de viceprimarul Yuan Yongsheng, aflandu-se timp de doua zile in localitate.
Scopul vizitei consta in infratirea municipiilor Slobozia si Nanyang in vederea promovarii relatiilor economice si culturale intre guvernele locale si societati comerciale din cele doua regiuni, domeniile vizate fiind comertul, schimburile tehnologice, educatie, investitii si resurse umane.
Potrivit primarului municipiului Slobozia, Gabi Ionascu, vineri, intre municipiul Nanyang, Provincia Henan, si municipiul Slobozia va fi semnat un protocol de colaborare si infratire.
Cu aceasta ocazie, primarul din Slobozia l-a invitat sa participe la eveniment si pe Ivo Andonov, primarul municipiului Silistra, din Bulgaria, oras infratit cu Slobozia, pentru extinderea relatiilor de colaborare cu administratia publica din Nanyang si stabilirea unor programe de cooperare economica.
Municipiul Nanyang este resedinta Prefecturii cu acelasi nume, situat in Sud-Vestul Provinciei Henan, profilul economic preponderent fiind reprezentat de agricultura.
Din delegatie mai fac parte directorul Afacerilor Externe, directorul de Dezvoltare Economica din Primaria Nanyang si un reprezentant al Prefecturii Nanyang.

(Sursa Agerpres)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie