Ialomita: Şi-a vândut de două ori maşina, apoi a furat-o de la proprietari

Data:

Un tânăr de 26 de ani din localitatea ialomiţeană Cocora, este cercetat pentru furt calificat, după ce şi-a vândut de două ori autoturismul şi l-a furat tot de două ori de la proprietari.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Ialomiţa, citaţi de Mediafax, prima dată tânărul a comercializat maşina unei persoane fizice şi ulterior a furat autoturismul, după care l-a dus la o firmă de dezmembrări auto, de unde l-a furat, inducându-l în eroare pe paznicul unităţii.

„Agenţii postului de Poliţie Perieţi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr de 26 ani din localitatea Cocora a sustras un autoturism dintr-o societate comercială cu profil dezmembrări auto, societate administrată de un bărbat de 32 ani, din comuna Perieţi. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că administratorul societăţii a cumpărat de la suspect autoturismul contra sumei de 1.500 lei, iar ulterior acesta s-a dus la parcul de dezmembrări şi l-a indus în eroare pe paznic, spunându-i că a fost trimis de administrator să ia autoturismul.

Astfel, folosindu-se de cheile pe care le păstrase, suspectul a sustras autoturismul. Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit că tânărul a vândut anterior acelaşi autoturism altui bărbat de 34 ani, din Cocora, contra sumei de 1.660 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Ialomiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...