Ialomiţa – SETV, Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor şi ziarul SEMNAL au organizat un amplu spectacol caritabil

Data:

La sfârşitul anului trecut, cu doar două zile înainte de Crăciun, Sud-Est TV, ziarul Semnal şi Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor au organizat un amplu spectacol caritabil, destinat ajutorării unor copii defavorizaţi din judeţ. În cadrul acestui spectacol, organizatorii şi-au propus să-l ducă pe Moş Crăciun în locuri unde, probabil, nu a mai poposit niciodată.
Intervievat în legătură cu acest moment deosebit, Alin Radu, directorul Grupului de Presă SEMNAL, ne-a declarat: „Ideea acestui spectacol a fost una extrem de simplă. Vorbind cu unii dintre colaboratorii mei, le-am spus: <<Acum, când se apropie sărbătorile de iarnă, haideţi să fim oameni pentru oameni şi să bucurăm pe cineva>>. Astfel s-a născut ideea acestui spectacol. Sud-Est TV împreună cu ziarul Semnal şi-a propus ca, prin bunătatea unor oameni deosebiţi din judeţ, să-l aducă pe Moş Crăciun acolo unde poate nu a fost niciodată. Ce te poate bucura mai mult, în preajma Sfintelor Sărbători, decât să bucuri, la rândul tău, un copil? Să ne gândim măcar o clipă la cei care privesc cu jind la goana noastră după cadouri. Să ne gândim la copiii care nu cred în Moş Crăciun, pentru că pe ei nu i-a vizitat niciodată. Să dăruim, măcar pentru o zi, puţină căldură din inimile noastre, puţină linişte din sufletul nostru. Şi, mai presus de toate, să le dăruim unor copii bucuria de a-l vedea, pentru prima dată, pe Moş Crăciun poposind în casele lor. Ţin să precizez faptul că am fost sprijiniţi în acţiunea noastră de mai mulţi oameni deosebiţi din judeţ, din administraţia publică dar şi din mediul de afaceri. Dar, un merit cu totul deosebit îl are Preasfinţitul Părinte Vincenţiu, episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, care printr-o mobilizare extraordinară, atât a sa cât şi a preoţilor din teritoriu, a făcut posibil acest eveniment. Fără Preasfinţitul Părinte Vincenţiu acest spectacol caritabil avea şanse mici de reuşită. Îi mulţumesc, încă o dată, pentru sprijinul acordat şi-i promit că vom repeta astfel de acţiuni, atât în preajma Sfintelor Sărbători de Paşti cât şi de 1 Iunie.“  În cadrul spectacolului, organizat în sala de şedinţe a Centrului Cultural Unesco „Ionel Perlea“, peste 80 de copii din judeţ au primit cadouri de la Moş Crăciun. Spectacolul a fost deschis cu un concert de colinde susţinut de Corul preoţilor Protoieriei Slobozia. Pe tot parcursul spectacolului, mai multe grupuri de colindători din judeţ i-au înveselit pe cei prezenţi. Din păcate, la eveniment nu au putut veni decât 80 dintre copiii invitaţi. Asta nu i-a împiedicat însă pe organizatori să le dăruiască şi celor care nu au fost prezenţi darurile ce le erau destinate. Imediat după Sărbătorile de Iarnă, jurnaliştii de la SETV şi Semnal împreună cu reprezentanţi ai Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor le-au dus celorlalţi 85 de copii care nu au putut asista la spectacol darurile pregătite pentru ei.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...