Ialomita – Rata somajului la finele lui februarie, in scadere fata de prima luna a anului

Cele mai citite

La sfarsitul lunii februarie 2012, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita au fost inregistrati un numar de 8.141 someri, din care 3.033 someri indemnizati, respectiv 5.108 someri neindemnizati.

Potrivit informatiilor oferite de A.J.O.F.M. Ialomita, din numarul total de someri aflati in baza de date a agentiei la 29 februarie 2012, 3.099 sunt femei.

La finele lunii februarie, rata somajului inregistrata la nivelul judetului Ialomita era de 7,68%, in scadere fata de cea inregistrata la sfarsitul lunii ianuarie 2012, cand s-a situat la valoarea de 7,88%.

Ultimele articole

Criză de diabetologi în șase județe din sudul țării

Președintele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, dr.

Revoluţie în fotbalul românesc: cluburile din Liga I au aprobat un campionat cu doar 14 echipe şi play-off

Reprezentanţii cluburilor din Liga I au fost de acord să schimbe sistemul de joc pentru sezonul competiţional 2015-2016. Astfel, din sezonul care începe anul viitor, Liga I ar urma să aibă doar 14 echipe, care să joace între ele pe parcursul unui sezon normal, după care să se lupte pentru Europa în cadrul unui sistem play-off. Propunerea a fost votată la LPF cu majoritate, doar Ceahlăul, Chiajna şi Botoşani declarându-se împotrivă

Percheziţii în șase judeţe şi în Bucureşti la persoane suspectate de braconaj piscicol

Peste 400 de poliţişti desfăşoară 48 de percheziţii în judeţele Tulcea, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Galaţi şi Constanţa, precum şi în Bucureşti în vederea destructurării unor reţele specializate în braconaj piscicol cu specii protejate, informează Poliţia Română şi Parchetul Înaltei Curţi. În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate cantităţi semnificative de sturioni, calcani, icre negre şi alte specii de peşti care fac obiectul braconajului piscicol.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ