Ialomita – Politistii patruleaza in statiunea Amara

Cele mai citite

Conform unui buletin informativ remis presei in data de 26 iunie de catre Inspectoratul de Politie al Judetului Ialomita, statiunea Amara va fi atent supravegheata de patrule de politisti care vor asigura ordinea si siguranta publica a turistilor si vor preveni eventualele incidente.

In acest sens, se vor desfasura activitati care vor viza si latura preventiva, turistii fiind instruiti in privinta diverselor infractiuni.

Astfel, pe toata perioada sezonului estival, efective din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita vor efectua misiuni zilnice de  mentinere a ordinii si linistii publice. Politistii vor fi sprijiniti de un echipaj al Serviciului Rutier. In acest mod, se va actiuna pentru prevenirea accidentelor rutiere, pentru asigurarea respectarii normelor rutiere in vigoare, dar si pentru monitorizarea si fluidizarea traficului rutier.

Actiunile oamenilor legii vor viza in special zonele aglomerate, cluburile, terasele si parcarile slab luminate. De asemenea, autoritatile publice vor fi sprijinite pentru a opri fenomenul muncii fara forme legale, precum si pentru combaterea surselor de poluare a mediului.

Turistii sunt sfatuiti sa fie atenti in zonele aglomerate si sa aiba grija de lucrurile personale, pentru a evita situatiile neplacute. Cele mai multe incidente s-au petrecut in spatiile de cazare din cauza neglijentei turistilor.

In statiunea Amara sunt cazati, in prezent, aproximativ 1000 de turisti, numarul acestora urmand sa creasca semnificativ, potrivit estimarilor, incepand cu luna iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie