Ialomita – Politist retinut pentru luare de mita si efectuare de operatiuni incompatibile cu functia

Date:

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita au dispus, luni, retinerea pentru 24 de ore a unui agent sef de politie de la Inspectoratul de Politie al Judetului Ialomita, Serviciul Politiei Rutiere, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert, incompatibile cu functia, in scopul obtinerii, pentru sine sau pentru altul, de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite.
Agentul sef Ciriblan Cornel urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.
Potrivit probatoriului, „politistul a primit, in data de 13 aprilie a.c., in timpul serviciului de patrulare, o suma de bani de la un conducator auto ce incalcase normele legale in materia circulatiei pe drumurile publice, pentru a nu ii aplica sanctiunea contraventionala corespunzatoare faptei”.
„De asemenea, a desfasurat activitati economice, activitati efective de administrare in cadrul a doua societati comerciale, inclusiv operatiuni financiare ca acte de comert, in scopul obtinerii, pentru sine sau pentru membri ai familiei sale, de bani sau alte foloase”, mai precizeaza probatoriul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...