Ialomita: PNL si-a nominalizat candidatii pentru alegerile parlamentare

Data:

Filiala Partidului National Liberal (PNL) Ialomita si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, acestia fiind actualul deputat Cristina-Ancuta Pocora si Iancu Nae.

Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL Ialomita a supus la vot, vineri seara, candidaturile pentru cele doua colegii care au revenit PNL in urma negocierilor din cadrul USL, iar pentru Colegiul 1 Fetesti-Tandarei, Cristina Pocora a fost singurul candidat sustinut de organizatie. 

Pentru Colegiul 4 Urziceni si-au depus candidatura Iancu Nae si Antonescu Lidun, in urma votului, Iancu Nae a fost desemnat candidat. 

Cei trei candidati si-au prezentat in fata colegilor proiectul politic, iar Cristina Pocora a prezentat si un raport de activitate pentru cei patru ani de mandat de deputat. 

Raportul cuprinde o sinteza a activitatii parlamentare, in special proiectele legislative initiate, dintre care patru au si primit sustinerea intregului Parlament si au devenit legi. In plus, raportul de activitate al deputatului a continut informatii concrete in privinta actiunilor din colegiu, precum si a comunicarii cu mass-media, se arata intr-un comunicat remis presei de deputatul Cristina Pocora. 

‹Alegerile locale ne-au demonstrat ca doar impreuna putem opri jaful guvernarii Basescu – PDL. Noi toti: alegatorii si membrii USL (PNL si PSD). Mai avem o batalie de castigat, poate cea mai importanta: alegerile parlamentare. Acum, nu e loc de orgolii sau de rivalitati. E nevoie de munca si de unitate. E nevoie sa le demonstram oamenilor ca USL este alternativa corecta, alternativa ce prezinta solutii la un regim tiranic si care a parjolit tara in ultimii patru ani. Pe 9 decembrie, trebuie sa fim din nou uniti›, a declarat Pocora in cadrul delegatiei PNL. 

Potrivit comunicatului, cele doua candidaturi urmau sa fie validate de forurile centrale ale PNL.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...