Ialomiţa: Ploile provoacă inundaţii în Slobozia şi Urziceni. Printre imobilele afectate, Centrul “Ionel Perlea”

Ialomiţa: Ploile provoacă inundaţii în Slobozia şi Urziceni. Printre imobilele afectate, Centrul “Ionel Perlea”

Ploile căzute în această noapte au dus la inundarea mai multor locuinţe şi subsoluri de pe teritoriul judeţului Ialomiţa. Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei acumulate în subsolul Centrului Cultural UNESCO “Ionel Perlea” din Slobozia. Un echipaj de la Garda Slobozia s-a deplasat la faţa locului şi au acţionat cu ajutorul unei motopompe pentru evacuarea apei.

Şi o grădiniţă din Slobozia a avut probleme din cauza ploilor, apelând la pompieri în jurul orei 3 dimineaţa pentru a evacua apa adunată în demisol. Patru subofiţeri s-au deplasat la faţa locului şi au intervenit pentru evacuarea apei cu ajutorul unei motopompe.

Tot din cauza ploilor căzute în ultimele ore, mai multe apartamente situate la parterul unor blocuri din cartierul Bora al municipiului Slobozia au fost inundate. Un echipaj de pompieri intervine de mai bine de patru ore pentru evacuarea apei din locuinţele oamenilor.

Probleme au fost şi în Urziceni, unde demisolul unui hotel a fost inundat în această dimineaţă. Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială şi o motopompă, iar după aproximativ o oră şi jumătate au reuşit să evacueze apa.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments