Ialomita – Pistoale date pe mana jurnalistilor

Data:

In poligonul de tragere din comuna Ciulnita s-au auzit marti, 22 martie, focuri de arma, tragatorii fiind jurnalistii ialomiteni care au participat la cea de-a doua editie a Cupei Presei la Tir, eveniment organizat de Inspectoratul de Politie al Judetului Ialomita.

Inainte de concursul propriu-zis, reprezentantii presei au fost instruiti de seful Serviciului de Interventie Rapida, Ghetu Adrian, cu privire la modul in care vor trebui sa manevreze pistolul Glock 17, de calibru 9 mm, li s-a mai spus ca vor avea la dispozitie doar 6 cartuse pentru punctaj, dar si ca, pentru siguranta, vor avea cate un supraveghetor.

Dupa epuizarea celor sase gloante in tinta amplasata la 15 de metri, toata lumea a fost curioasa sa vada rezultatele. S-a mers de la tinta la tinta si s-au adunat punctele, intocmindu-se clasamentul.

Daca la editia precedenta au existat jurnalisti care nu au nimerit tinta, acum fiecare a obtinut minim 7 puncte.

La categoria femei, castigatoare, pentru al doilea an consecutiv, a fost Mihaela Leta, redactor sef la Grupul de Presa Semnal si corespondent Agerpres, cu 45 de puncte, fiind urmata de Petronela Moroianu, de la publicatia Realitatea Ialomiteana, cu 10 puncte si Elena Oancea (Radio Campus) si Alina Livia Tudorie (Antena 1 Slobozia) cu 7 puncte, iar la categoria barbati, cupa a fost obtinuta de corespondentul Prima TV, Dorin Nitu, cu 48 de puncte, pe locul II clasandu-se Florin Floreanu, reprezentantul site-ului Gura Ialomitei, cu 45 de puncte, locul III fiind ocupat de Catalin Frangulea de la Tribuna Ialomitei, cu 41 de puncte.

Daca toti jurnalistii participanti au reusit sa tinteasca macar o data, nu acelasi lucru s-a intamplat cand a fost vorba de prefectul judetului Ialomita, Madalin Teculescu.

Reprezentantul guvernului in teritoriu a declarat ca, in lupta cu jurnalistii, „si-a dorit sa fie o tinta, nu sa tinteasca”, declarandu-se un pacifist convins.

Sedinta de tragere a continuat cu politistii, in fruntea carora s-a aflat seful Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita, Viorel Stefu, insa cel care s-a remarcat, cu 60 de puncte din 60, fiind un „mascat”.

Premierea castigatorilor a avut loc vineri, 25 martie, in cadrul manifestarilor organizate de Ziua Politiei. (L.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...