Ialomita – Pistoale date pe mana jurnalistilor

Cele mai citite

In poligonul de tragere din comuna Ciulnita s-au auzit marti, 22 martie, focuri de arma, tragatorii fiind jurnalistii ialomiteni care au participat la cea de-a doua editie a Cupei Presei la Tir, eveniment organizat de Inspectoratul de Politie al Judetului Ialomita.

Inainte de concursul propriu-zis, reprezentantii presei au fost instruiti de seful Serviciului de Interventie Rapida, Ghetu Adrian, cu privire la modul in care vor trebui sa manevreze pistolul Glock 17, de calibru 9 mm, li s-a mai spus ca vor avea la dispozitie doar 6 cartuse pentru punctaj, dar si ca, pentru siguranta, vor avea cate un supraveghetor.

Dupa epuizarea celor sase gloante in tinta amplasata la 15 de metri, toata lumea a fost curioasa sa vada rezultatele. S-a mers de la tinta la tinta si s-au adunat punctele, intocmindu-se clasamentul.

Daca la editia precedenta au existat jurnalisti care nu au nimerit tinta, acum fiecare a obtinut minim 7 puncte.

La categoria femei, castigatoare, pentru al doilea an consecutiv, a fost Mihaela Leta, redactor sef la Grupul de Presa Semnal si corespondent Agerpres, cu 45 de puncte, fiind urmata de Petronela Moroianu, de la publicatia Realitatea Ialomiteana, cu 10 puncte si Elena Oancea (Radio Campus) si Alina Livia Tudorie (Antena 1 Slobozia) cu 7 puncte, iar la categoria barbati, cupa a fost obtinuta de corespondentul Prima TV, Dorin Nitu, cu 48 de puncte, pe locul II clasandu-se Florin Floreanu, reprezentantul site-ului Gura Ialomitei, cu 45 de puncte, locul III fiind ocupat de Catalin Frangulea de la Tribuna Ialomitei, cu 41 de puncte.

Daca toti jurnalistii participanti au reusit sa tinteasca macar o data, nu acelasi lucru s-a intamplat cand a fost vorba de prefectul judetului Ialomita, Madalin Teculescu.

Reprezentantul guvernului in teritoriu a declarat ca, in lupta cu jurnalistii, „si-a dorit sa fie o tinta, nu sa tinteasca”, declarandu-se un pacifist convins.

Sedinta de tragere a continuat cu politistii, in fruntea carora s-a aflat seful Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita, Viorel Stefu, insa cel care s-a remarcat, cu 60 de puncte din 60, fiind un „mascat”.

Premierea castigatorilor a avut loc vineri, 25 martie, in cadrul manifestarilor organizate de Ziua Politiei. (L.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

S-a activat PLANUL ROȘU de intervenție în județul Olt, în urma unei coliziuni între un autobuz și o autoutilitară

În localitatea Recea, județul Olt, a fost declanșat PLANUL ROȘU de intervenție în urma unui grav accident rutier care...

Alte articole din aceasta categorie