Ialomiţa – Percheziţii domiciliare la Căzăneşti, două persoane arestate

Ialomiţa – Percheziţii domiciliare la Căzăneşti, două persoane arestate

Miercuri, 15 iunie, poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare şi una la sediul unei societăţi comerciale, toate situate pe raza localităţii Căzăneşti.

În urma descinderilor la locuinţele unui bărbat de 38 ani şi a mamei acestuia de 60 ani au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri provenite din furturi şi alte mijloace materiale utilizate în activitatea de probare.

Bărbatul de 38 ani şi cel care locuia fără forme legale la domiciliul său, un tânăr de 21 ani, din comuna Izvoarele, judeţul Tulcea, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar instanţa a emis mandate de arestare pe numele celor doi pentru 29 zile.

Poliţiştii efectuează cercetări şi faţă de un alt tânăr de 19 ani care nu a fost găsit la domiciliul său cu ocazia percheziţiilor, existând informaţii că intenţionează să se sustragă cercetărilor.

Cercetările continuă pentru probarea întregii activităţi infracţionale, recuperarea prejudiciului şi identificarea eventualilor cumpărători ai bunurilor provenite din furt şi comercializate de învinuiţi.

Cele trei persoane aveau preocupări infracţionale pe linia furturilor din locuinţe, infracţiunile fiind săvârşite în perioada noiembrie 2010 – iunie 2011 pe raza comunelor din apropierea oraşului Căzăneşti, respectiv Munteni-Buzău, Cocora, Reviga, Miloşeşti, Ciochina, Albeşti, dar şi altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.