Ialomita: Patru licee cu promovabilitate 100% şi peste 630 de contestaţii

Cele mai citite

Un numar de 636 de contestatii au fost depuse, luni, de candidatii care au sustinut bacalaureatul, pentru a le fi reevaluate lucrarile, in judetul Ialomita existând 955 de elevi promovatí si 1.301 respinsi.

Potrivit inspectorului scolar general, Otilia Dumitru, cele mai multe contestatii au fost depuse de elevi la limba româna, insa un numar important de cereri a existat si pentru matematica, biologie si fizica.

Procentul de promovare in judetul Ialomita la examenul de Bacalaureat a fost in acest an de 42,23%, fata de cel obtinut anul trecut, de 42,07%, la examen prezentându-se 2.264 de elevi, dintre care 575 din seria anterioara.

In judetul Ialomita a existat promovabilitate zero la Grupul Scolar Agricol din orasul Fierbinti, unde din 68 de candidati prezenti niciunul nu a promovat, la acest centru fiind si eliminati din examen doi elevi.

De asemenea, la Grupul Scolar Agricol Tandarei, din 128 de candidati prezenti au trecut probele doar trei, un elev fiind eliminat, o situatie asemanatoare fiind si la Grupul Scolar Agricol Urziceni, unde din 103 elevi participanti la examen au trecut probele 6 elevi, dar si la Slobozia, la Grupul Scolar ‘Mihai Eminescu’, unde doar 10 din cei 153 de elevi prezenti au obtinut medii de trecere, si aici fiind eliminati doi elevi.

Promovabilitate de 100% s-a inregistrat in patru unitati de invatamânt din judet – la Colegiul National ‘Mihai Viteazul’ din Slobozia, la Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Slobozia, la Liceul Teoretic ‘Carol I’ din Fetesti si la Liceul Teoretic Paul Georgescu din Tandarei.

Rezultate foarte bune au obtinut si Colegiul National ”Grigore Moisil” din Urziceni, cu o rata de promovare de 98,92%, si Liceul de Arta ‘Ionel Perlea’ din Slobozia, cu 98,53%.

In judet s-a inregistrat o singura medie de 10, obtinuta de Banica Bianca, o eleva olimpica din municipiul Fetesti, de la Liceul Teoretic ‘Carol I’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie