Ialomiţa: Mai puţini agenţi economici restanţieri la bugetul general

Data:

ANAF
ANAF

Numărul contribuabililor restanţieri la bugetul general consolidat, dar şi valoarea obligaţiilor restante ale acestora sunt în scădere în judeţul Ialomiţa.

Dacă în anul 2011 pe site-ul ANAF erau publicaţi 1.907 agenţi economici, care aveau datorii de 69,37 milioane de lei, anul acesta vor fi publicaţi 1.670, cu datorii în sumă totală 42,04 milioane de lei.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ialomiţa, cele mai mari datorii sunt înregistrate la bugetul de stat, în sumă de 28,42 milioane de lei, dar şi la CAS, în sumă de 10,25 milioane de lei, cele mai mici fiind înregistrate la bugetul fondului de şomaj, în sumă de 0,23 milioane de lei.

Cei mai mulţi restanţieri sunt la Slobozia, unde peste 1.000 de contribuabili au creanţe de 31,15 milioane de lei, fiind urmaţi de cei din Urziceni şi Feteşti.

În ceea ce priveşte contribuabilii mijlocii, valoarea datoriilor se ridică la 3,56 milioane de lei pentru un număr de 26 de agenţi economici.

Primii cinci mari datornici la bugetul general consolidat, aferenţi judeţului Ialomiţa, publicaţi pe site-ul ANAF, sunt S.C. Chemgas Holding Corporation, cu o datorie totală de 8,57 milioane lei, S.C. Mones Impex S.R.L., cu o creanţă ce însumează 2,17 milioane lei, S.C. Geston Impex S.R.L., care înregistrează o datorie de 1,69 milioane lei, S.C. Melany S.R.L. Slobozia, cu o datorie de 1,65 milioane lei, acestea aflându-se în executare silită şi S.C. Romatech Group S.R.L., cu o restanţă la bugetul general consolidat de 0,91 milioane lei, care beneficiază de înlesnire la plată.

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...