Ialomita – In loc de permis, si-a prezentat colectia de arme albe

Cele mai citite

Un tanar din Urziceni, aflat la volanul unui autoturism desi avea permisul de conducere suspendat, s-a sustras de la controlul politistilor prahoveni si a fost identificat si retinut de politistii ialomiteni pe raza comunei Barbulesti.

Politistii prahoveni au solicitat ajutorul Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita miercuri, 18 ianuarie, dupa ce conducatorul unui autoturism s-a sustras de la verificarea documentelor personale si ale autovehiculului, fugind de la locul unde fusese oprit, pe raza comunei Ciorani, judetul Prahova.

Autoturismul a fost identificat la scurt timp de politistii ialomiteni pe raza comunei Barbulesti, in apropierea sa aflandu-se si cei doi ocupanti.

Conducatorul auto a oferit date de identitate false anchetatorilor, care in urma verificarilor au stabilit ca acesta este un tanar de 24 ani, din municipiul Urziceni, care figureaza in bazele de date ale politiei cu permisul de conducere suspendat.

Totodata au fost verificate actele autoturismului, constatandu-se faptul ca acesta nu avea drept de circulatie pe teritoriul Romaniei, neavand asigurare obligatorie de raspundere civila auto.

Politistii ialomiteni, impreuna cu efective din cadrul IPJ Prahova au efectuat un control amanuntit al autovehiculului, ocazie cu care in portbagaj a fost gasita o bata, iar in habitaclu, intre scaunele din fata un cutit tip baioneta si un spray iritant lacrimogen care au fost ridicate in vederea cercetarilor impreuna cu autoturismul in cauza de catre lucratorii din cadrul I.P.J. Prahova.

Cercetarile sunt continuate in colaborare intre cele doua inspectorate de politie pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celui in cauza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie