Ialomita – Gabi Ionascu si-a „cumparat“ linistea cu 50.000 lei

Cele mai citite

Obrazul subtire… cu cheltuiala se tine!

Refuzul primarului municipiului Slobozia, Gabi Ionascu, de a prezenta Corpului de Control al Prefecturii documentele institutiei pe care o conduce nu putea ramane fara urmari, mai ales ca acesta nu se afla in gratiile prefectului Madalin Teculescu.
Tematica dupa care se controlau unitatile administrativ-teritoriale de pe raza judetului Ialomita era cunoscuta inca din 25 noiembrie 2010, a fost postata pe site-ul oficial al Prefecturii Ialomita si viza domenii care se controlau in fiecare an. Corpul de Control al Prefecturii nu a intampinat probleme in nici o alta unitate administrativ-teritoriala de la nivelul judetului, primaria Slobozia fiind singura care s-a opus controlului, desi in anii anteriori au prezentat toate documentele institutiei.
„Are primaria Slobozia ceva de ascuns?“, se intreaba retoric Madalin Teculescu, lasand loc de interpretari dintre cele mai variate. Poate ca primaria Slobozia chiar mai are nevoie de timp pentru a ascunde sub presuri unele documente care ar putea sa-i pericliteze primarului Gabi Ionascu drumul catre un nou mandat.
Asa ca acesta si-a cumparat linistea de dinaintea campaniei cu 50.000 lei, amenda pe care a primit-o din partea Prefecturii, dar pe care o va contesta, cel mai probabil, in instanta.
Pana cand vom vedea daca primarul Sloboziei va plati sau nu din propriul buzunar pentru a-si demonstra, inca o data, cat de potent este dansul la nivel municipal, vom vedea cu siguranta „troita“ pe care acesta a aprobat-o a se construi in fata Prefecturii, in amintirea celui care urma sa devina ginerele acestuia.
Primarul a semnat un certificat de urbanism pentru amplasarea unei troite pe domeniul public, insa fara o autorizatie de constructie emisa de Primaria Slobozia, in locul troitei a aparut doar o cruce din marmura, cu caracter de constructie provizorie.
Inspectoratul de Stat in Constructii a cerut primariei Slobozia sa emita o autorizatie de construtie in acest sens sau sa demoleze obiectivul si sa aduca terenul la forma initiala.
Marius TOMITA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

România va fi prezentă la cea de a 50-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte de la Sofia

În perioada 5 - 10 decembrie, România va participa la cea de-a 50-a ediție a Târgului Internațional de Carte...

Alte articole din aceasta categorie