Ialomita – Gabi Ionascu si-a „cumparat“ linistea cu 50.000 lei

Data:

Obrazul subtire… cu cheltuiala se tine!

Refuzul primarului municipiului Slobozia, Gabi Ionascu, de a prezenta Corpului de Control al Prefecturii documentele institutiei pe care o conduce nu putea ramane fara urmari, mai ales ca acesta nu se afla in gratiile prefectului Madalin Teculescu.
Tematica dupa care se controlau unitatile administrativ-teritoriale de pe raza judetului Ialomita era cunoscuta inca din 25 noiembrie 2010, a fost postata pe site-ul oficial al Prefecturii Ialomita si viza domenii care se controlau in fiecare an. Corpul de Control al Prefecturii nu a intampinat probleme in nici o alta unitate administrativ-teritoriala de la nivelul judetului, primaria Slobozia fiind singura care s-a opus controlului, desi in anii anteriori au prezentat toate documentele institutiei.
„Are primaria Slobozia ceva de ascuns?“, se intreaba retoric Madalin Teculescu, lasand loc de interpretari dintre cele mai variate. Poate ca primaria Slobozia chiar mai are nevoie de timp pentru a ascunde sub presuri unele documente care ar putea sa-i pericliteze primarului Gabi Ionascu drumul catre un nou mandat.
Asa ca acesta si-a cumparat linistea de dinaintea campaniei cu 50.000 lei, amenda pe care a primit-o din partea Prefecturii, dar pe care o va contesta, cel mai probabil, in instanta.
Pana cand vom vedea daca primarul Sloboziei va plati sau nu din propriul buzunar pentru a-si demonstra, inca o data, cat de potent este dansul la nivel municipal, vom vedea cu siguranta „troita“ pe care acesta a aprobat-o a se construi in fata Prefecturii, in amintirea celui care urma sa devina ginerele acestuia.
Primarul a semnat un certificat de urbanism pentru amplasarea unei troite pe domeniul public, insa fara o autorizatie de constructie emisa de Primaria Slobozia, in locul troitei a aparut doar o cruce din marmura, cu caracter de constructie provizorie.
Inspectoratul de Stat in Constructii a cerut primariei Slobozia sa emita o autorizatie de construtie in acest sens sau sa demoleze obiectivul si sa aduca terenul la forma initiala.
Marius TOMITA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...