Ialomiţa – Două persoane au murit după ce au ingerat alcool tehnic

Ialomiţa – Două persoane au murit după ce au ingerat alcool tehnic

Doi bărbaţi din Slobozia, în vârstă de 39 de ani şi, respectiv, 42 de ani, au murit după ce au consumat alcool tehnic.
Poliţia municipiului Slobozia a fost sesizată luni de Serviciul de Medicină Legală Ialomiţa în legătură cu acest fapt, iar în urma verificărilor s-a constatat că cei doi bărbaţi au cumpărat un litru de alcool tehnic de la un magazin de piese şi accesorii auto de pe raza localităţii, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.
Ulterior, conform sursei citate, cei doi s-au deplasat la o cunoştinţă unde au diluat produsul cu apă şi esenţă de rom şi au consumat întreaga cantitate, deşi pe ambalajul acestuia se menţionează faptul că este toxic, cu pericol de efecte ireversibile foarte grave.
Incidentul s-a produs vineri. A doua zi, cei doi bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Slobozia fără ca medicii să reuşească resuscitarea lor.
Poliţiştii au ridicat de la societatea în cauză o probă de alcool tehnic care urmează să fie pusă la dispoziţia specialiştilor în vederea stabilirii legăturii de cauzalitate între consumul acestui produs şi decesul celor două persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.