Ialomita: Dosar penal pentru braconaj cinegetic

Cele mai citite

In ziua de 20 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Poliţiei Oraşului Fierbinţi –Târg în colaborare cu reprezentanţi ai Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi – Bucureşti au acţionat pe fondul cinegetic din localitatea Dridu pentru prevenirea şi combaterea braconajului cinegetic.

Cu această ocazie poliţiştii au observat un autoturism din care se lumina pe câmp cu un proiector fiind tras şi un foc de armă. S-a procedat la urmărirea autoturismului, acesta fiind oprit în apropiere de localitatea Fierbinţi Târg.

În urma legitimării ocupanţilor s-a stabilit că sunt trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 36 ani, toţi din Fierbinţi Târg, iar în  autoturism poliţiştii au găsit o armă de vânătoare cu alice de calibru 12, o cartuşieră cu 13 cartuşe de vânătoare, precum şi un proiector.

Din verificările efectuate s-a stabilit că arma este deţinută în condiţii legale, însă persoanele depistate nu aveau autorizaţie de vânătoare.

Atât arma, muniţia cât şi proiectorul au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vânătoare fără permis de vânătoare, vânătoarea fără autorizaţie de vânătoare legală, vânătoarea de două sau mai multe persoane împreună şi vânătoarea prin utilizarea pe timp de noapte a autovehiculelor, fapte prevăzute de Legea 407/2006.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie