Ialomita: Cursuri de calificare si perfectionare

Data:

Cursuri de perfectionare profesionala initiate de Camera de Comert Industrie si Agricultura Ialomita
Cursuri de perfectionare profesionala, initiate de Camera de Comert Industrie si Agricultura Ialomita

Camera de Comert Industrie si Agricultura Ialomita va incepe, in anul 2011,  implementarea a trei proiecte de finantare la nivelul  regiuni SUD  – MUNTENIA, prin care se vor perfectiona profesional aproximativ 600 de persoane, pe durata a 3 ani.

Specializarile in care se vor perfectiona cele aproximativ 600 de persoane vor rezulta in urma unei analize a nevoii de formare profesionala din regiunea Sud –Muntenia, ce va fi facuta de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Ialomita impreuna cu partenerii din proiectele de finantare. Aceste proiecte sunt: INITIERE IN DEZVOLTAREA AFACERII; DEVOLTAREA ANTREPRENORIATULUI  INTERNATIONAL SUDIC –DAIRS si ANTREPRENORIAT SI INOVARE PENTRU DEZVOLTARE LOCALA – I – LEAD.

De asemenea, Scoala Romana de Afaceri a CCI Filiala Ialomita organizeaza cursuri de calificare in urmatoarele meserii: lucrator in comert (vanzator) – durata 2,5 luni, lucrator in morarit si panificatie – durata 2,5 luni, confectioner tamplarie aluminiu si PVC – durata 5 luni, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze – durata 720 ore, notiuni fundamentale de igiena – durata 15 ore, dar si cursuri de perfectionare in urmatoarele meserii: Inspector de  specialitate protectia muncii – durata 84 ore, Formator – durata 120 ore. Pentru detalii, sunati la 0243/231353, 0243/230105, 0730071237 – persoana de contact – Feraru Andreea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...