Ialomita: Cursuri de calificare si perfectionare

Cele mai citite

Cursuri de perfectionare profesionala initiate de Camera de Comert Industrie si Agricultura Ialomita
Cursuri de perfectionare profesionala, initiate de Camera de Comert Industrie si Agricultura Ialomita

Camera de Comert Industrie si Agricultura Ialomita va incepe, in anul 2011,  implementarea a trei proiecte de finantare la nivelul  regiuni SUD  – MUNTENIA, prin care se vor perfectiona profesional aproximativ 600 de persoane, pe durata a 3 ani.

Specializarile in care se vor perfectiona cele aproximativ 600 de persoane vor rezulta in urma unei analize a nevoii de formare profesionala din regiunea Sud –Muntenia, ce va fi facuta de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Ialomita impreuna cu partenerii din proiectele de finantare. Aceste proiecte sunt: INITIERE IN DEZVOLTAREA AFACERII; DEVOLTAREA ANTREPRENORIATULUI  INTERNATIONAL SUDIC –DAIRS si ANTREPRENORIAT SI INOVARE PENTRU DEZVOLTARE LOCALA – I – LEAD.

De asemenea, Scoala Romana de Afaceri a CCI Filiala Ialomita organizeaza cursuri de calificare in urmatoarele meserii: lucrator in comert (vanzator) – durata 2,5 luni, lucrator in morarit si panificatie – durata 2,5 luni, confectioner tamplarie aluminiu si PVC – durata 5 luni, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze – durata 720 ore, notiuni fundamentale de igiena – durata 15 ore, dar si cursuri de perfectionare in urmatoarele meserii: Inspector de  specialitate protectia muncii – durata 84 ore, Formator – durata 120 ore. Pentru detalii, sunati la 0243/231353, 0243/230105, 0730071237 – persoana de contact – Feraru Andreea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Un conducător auto a refuzat să se conformeze semnalului emis de polițiști și a intrat în coliziune cu o altă mașină

Pe străzile din Ilfov, a avut loc o scenă de urmărire asemănătoare celor din filme, după ce un șofer...

Alte articole din aceasta categorie