Ialomita – O copilă de 12 ani a devenit mamă

Data:

Argentina Stănescu, 12 ani, din Feteşti, este de câteva zile mama unei fetiţe pe care o va boteza Căpşuniţa. Fetiţa a fost născută pe cale naturală la Spitalul Judeţean Slobozia, are o greutate de 2,5 kilograme, iar acum se simte foarte bine.
Mama Argentinei, Anita Stănescu (37 de ani), este, la rândul său, însărcinată în luna a şaptea. Femeia este foarte bucuroasă că are o nepoţică. „Aşa e tradiţia la noi, ca fetele să fie măritate de mici şi să facă mulţi copii. Lasă să trăiască şi să fie fericită“, a spus mama fetei. Promite că va avea grijă de micuţă şi că o va iubi ca pe copiii săi. Tatăl bebeluşului, Mihai Berbecel, are doar 13 ani. Aşa cum cere tradiţia ţigănească, cei doi au fost promişi unul altuia încă de când aveau 7 ani. „Pentru că i-a plăcut de fata mea, a scos salba cu opt galbeni şi, gata, s-a făcut împărţeala“, povesteşte Ionel Stănescu (45 de ani), tatăl Argentinei. Fata a apucat să meargă la şcoală până în clasa a II-a, apoi şi-a luat în serios atribuţiile de soţie. (Adevarul)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Anunț pierdere Certificat de Inregistrare CUI 11012736 din 28.09.1998

SC RO-Bangla SRL, CUI 11012736, cu sediul in Sat...

Madama Butterfly, producție a Operei Naționale București, în cea de-a patra zi a Bucharest Opera Festival

Opera Națională București prezintă luni, 10 iunie, ora 19:00,...

Un cutremur de magnitudinea 4,1 a avut loc ieri în zona seismică Vrancea-Buzău

Miercuri, în zona seismică Vrancea-Buzău, a avut loc un...

Circulaţie rutieră pe o singură bandă timp de doi ani pe podul Giurgiu – Ruse

Circulația rutieră pe podul peste Dunăre de la Ruse...