Ialomita – Contractele antrenorilor echipei feminine de handbal CSM Unirea Slobozia, rezilitate

Cele mai citite

Consiliul de Administratie al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Slobozia a hotarat, marti, in cadrul unei sedinte, rezilierea pe cale amiabila a contractelor antrenorilor echipei feminine de handbal CSM Unirea Slobozia, Marian si Emilia Simion.
Decizia de incetare a contractelor antrenorului principal si al celui secund inainte de finalul campionatului Diviziei A a avut la baza rezultatele nesatisfacatoare obtinute de echipa in ultima perioada, dar si tensiunile existente intre antrenori si majoritatea jucatoarelor, demobilizate de atatea esecuri.
Directorul CSM Slobozia, Ionel Constantin, a declarat, marti, pentru AGERPRES, ca „in cadrul sedintei s-au analizat toate aceste aspecte si s-a luat hotararea rezilierii contractului pe cale amiabila, contract care inceta oricum la sfarsitul lunii iunie. Am decis ca este momentul sa refacem atmosfera macar, sa dam incredere fetelor si sa ne clasam pe un loc mai bun in competitiile viitoare“.
Handbalistele vor incepe saptamana urmatoare antrenamentele cu noul antrenor, profesorul Gheorghe Neagu, sperandu-se ca acesta va reusi sa mobilizeze echipa si astfel sa obtina rezultate mai bune.
De asemenea, se doreste refacerea echipei de junioare I, dezmembrata de-a lungul timpului.
Rezultatele nesatisfacatoare obtinute de echipa de senioare, au descurajat si dezamagit in repetate randuri tinerele de la echipa de junioare, care au renuntat sa mai vina la antrenamente.
„Toate fetele erau demobilizate din cauza esecurilor. Si de aici s-a rupt filmul. Dorim sa le readucem la sala, sa refacem si sa crestem aceasta echipa“, a conchis Ionel Constantin.
CSM Slobozia ocupa locul 5 din opt echipe in Seria A a Diviziei A de handbal feminin, cu 29 de puncte din 24 de jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie