Ialomita – Conducta de gaze avariata de un turture de gheata

Cele mai citite

Un turture de gheata s-a desprins ieri de pe cladirea Oficiului Fortelor de Munca Urziceni si a cazut pe o conducta de alimentare cu gaze, in urma avarierii rezultand scurgeri de substanta.

Pentru a se evita producerea unui incendiu, doua echipaje de interventie de la Sectia Urziceni au asigurat masurile de prevenire in zona pana cand o echipa de la societatea de furnizare a gazelor naturale a intrerupt furnizarea combustibilului si a sigilat conducta de gaze pentru remedierea deficientei.

Un alt caz la care au fost solicitati ieri specialistii ISU a fost cel al unui bolnav nedeplasabil din municipiul Slobozia, care a fost asistat de catre un echipaj al Garzii Slobozia, asigurandu-i-se transportul de la autospeciala Serviciului de Ambulanta la domiciliul sau din Strada Mihail Sadoveanu.

Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Barbu Catargiu“ al judetului Ialomita au actionat, de asemenea, pentru acordarea primului-ajutor medical si transportul la spital a trei persoane cu afectiuni medicale.

Ultimele articole

NEWS! Bebeluș născut prematur grav bolnav – preluat de un elicopter SMURD

Cu câteva momente în urmă, un elicopter SMURD se afla în zona Stadionului municipal Nicolae Dobrin din Pitești pentru...

Autoturism lovit de TIR, la Cotmeana! Două persoane au fost preluate de SMURD

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un autotren, iar în urma impactului au rezultat două victime,...

Criză de diabetologi în șase județe din sudul țării

Președintele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, dr.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ