Ialomita – Chemat de urgenţă, la ordine, de Liviu Dragnea, Silvian Ciupercă a fugit de la Şedinţa Consiliului Judeţean

Cele mai citite

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, aflat într-o vizită fulger la Brăila, s-a gândit să convoace o întâlnire cu toţi preşedinţii de consilii judeţene ai PSD şi o parte dintre posibilii candidaţi ai PSD pentru judeţele unde social-democraţii nu deţin conducerea.

Fără să crâcnească, toţi cei 16 preşedinţi de consilii judeţene din ţară, printre care şi Silvian Ciupercă, şi-au părăsit treburile de la nivel judeţean şi au dat fuga la întâlnirea cu Liviu Dragnea.

Pentru Silvian Ciupercă nu a contat că în ziua respectivă, 29 septembrie, programase şedinţă de Consiliu Judeţean. Şi-a procurat rapid o scuză, şi anume participarea sa la Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene, lăsând treburile judeţului în seama vicepreşedintelui Ioan Martin.

Întâlnirea cu secretarul general al PSD a avut loc la primăria comunei Stăncuţa, eveniment la care au participat 16 preşedinţi de consilii judeţene şi 5 posibili viitori candidaţi social-democraţi.

„Au fost prezenţi cei 16 preşedinţi PSD de consilii judeţene, plus o parte dintre viitorii posibili candidaţi din judeţele unde nu avem preşedinti de consilii judeţene. A fost o discuţie axată pe pregătirea pentru alegerile locale şi pe posibilii viitori candidaţi ai PSD pentru consiliile judeţene. S-au discutat toate problemele cu care ne confruntăm noi acum în consiliile judeţene: lipsa bugetelor, abuzuri, şantaj, presiuni asupra primarilor. Trebuie să ne gândim la un plan de măsuri să reacţionăm sau să încercăm să ajutăm comunităţile pe care le reprezentăm şi le şi conducem“, a declarat Dragnea.

Iată că Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene a devenit Uniunea PSD a Consiliilor Judeţene, dar astea sunt deja detalii… Treburile judeţului sau ale comunităţii din Slobozia au trecut pe plan secund, iar cei doi candidaţi desemnaţi pentru noi mandate, Ionaşcu şi Ciupercă, se pregătesc de alegeri. Să-i lăsăm aşadar să se pregătească liniştiţi pentru campania electorală şi, eventual, să nu-i mai deranjăm cu vreun control stupid din partea Prefecturii.

Marius TOMIŢĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie