Ialomita: Centru comercial in flacari

Cele mai citite

In urma unui scurtcircuit produs la instalatia electrica, trei vitrine frigorifice si patru cantare electronice din interiorul unui centru comercial din municipiul Urziceni au fost cuprinse de flacari. Evenimentul a avut loc in dimineata zilei de sambata, 20 octombrie, in jurul orei 02.30, iar la fata locului s-au deplasat pompierii care au actionat timp de o ora si jumatate pentru lichidarea incendiului.

In aceeasi zi, in jurul orei 11.40, in timp ce executa sapaturi in cimitirul de pe raza municipiului Fetesti, o femeie a descoperit trei proiectile explozive de artilerie antiaeriana de calibru 23 mm, reale si extrem de periculoase. La fata locului s-a deplasat echipajul pirotehnic din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, care a intervenit pentru ridicarea si transportul elementelor de munitie la o unitate militara din judetul Calarasi, in vederea depozitarii si distrugerii.

Cu aceasta ocazie, reamintim cetatenilor ca in cazul gasirii de munitie neexplodata trebuie sa alerteze de urgenta organele de politie din localitate sau Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Barbu Catargiu” prin apelarea numarului unic 112, sa evite lovirea, manipularea si transportarea munitiilor si sa asigure paza zonei pana la sosirea fortelor de interventie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie