Ialomiţa – Cazacu va susţine necondiţionat un proiect al prefectului pe tema apei din Slobozia

Ialomiţa – Cazacu va susţine necondiţionat un proiect al prefectului pe tema apei din Slobozia

Prefectul judeţului Ialomiţa, Mădălin Teculescu, afirma recent că intenţionează să înainteze la Guvern un proiect legat de apa din Slobozia care ar putea fi susţinut financiar, dar nu numai.

Vorbind de susţinerea politică a unui astfel de demers al prefectului, preşedintele PDL Ialomiţa, Cazacu Marinică, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că reprezentantul Guvernului în teritoriu o are necondiţionat.

„Susţin necondiţionat un astfel de proiect, dar asta nu înseamnă că are vreo legătură cu Ionaşcu. Are legătură cu cetăţenii din Slobozia care în număr de 6.000 m-au votat şi pe mine. Şi mă simt obligat faţă de dumnealor să fac toate demersurile pentru ca apa din Slobozia să fie potabilă. Ionaşcu trebuie să-şi primească ceea ce merită pentru ce a făcut, pentru câţi bani a cheltuit aiurea şi pentru ce perioadă a îndatorat cetăţeanul din Slobozia pentru apa proastă pe care o dă astăzi. Nici vorbă să aibă vreo legătură cu Ionaşcu. Eu am propus în 2006 domnului primar Ionaşcu şi Consiliului local să meargă cu mine, pentru că făcusem discuţiile preliminare, ca guvernul României de la acea dată, care nu era PD, să acopere 90% din datoria pe care Urbanul o avea la Amonil şi am fi avut acum o sursă alternativă. Dacă avea apa plătită la zi, primea apă de la Amonil pe perioada în care reuşea să facă altă staţie de tratare, să facă alte fântâni sau orice altceva încât să schimbe calitatea apei pe care din păcate o beţi acum”, a declarat Cazacu Marinică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.