Ialomita – Cate sapte candidati pentru primariile Slobozia si Fetesti si noua la Urziceni

Data:

Sapte candidaturi, dintre care una independenta, au fost depuse marti pentru Primaria municipiului Slobozia, tot sapte existand la Primaria municipiului Fetesti, iar noua candidaturi au fost depuse la Primaria municipiului Urziceni, trei dintre candidati avand acelasi nume.
Pentru functia de primar al municipiului Slobozia si-au depus candidatura sase barbati si o femeie: primarul in functie, Gabi Ionascu, ce va candida independent, sustinut de Partidul Poporului Dan Diaconescu, USL l-a desemnat pe Alexandru Stoica, actual viceprimar social-democrat, Radu Paros Mihaita, consilier local, va candida din partea Partidului Ecologist Roman, fostul prefect Petru Madalin Teculescu si-a depus candidatura din partea Aliantei pentru Ialomita, Partidul Poporului – Legea Cojocaru (PP-LC) il are candidat pe Istrate Ion, Partidul Romania Mare pe Sandu Constantin, iar Partidul Socialist Roman pe Mihaila Mihaela Loredana.
La Primaria municipiului Fetesti vor candida din partea PNL primarul in functie, Gheorghe Catrinoiu, din partea PSD – Cenusa Grigorie, PDL l-a desemnat pe Loghin Cocu Marius, PP-DD pe Soare Gheorghe, UNPR pe Gantu Ion, Partidul Conservator pe Chelbea Aurel, iar PRM pe Petrovici Dan.
De asemenea, pentru functia de primar la Urziceni si-au depus candidatura noua persoane. PNL l-a desemnat pe Constantin Sava, actualul primar, Partidul Noua Generatie pe Sava Constantin, Partidul Ecologist Roman pe Sava Constantin, PSD il propune pe Liviu Cazan, Partidul Romania Mare pe Raducanu Valentin, UNPR pe Mitrica Ion, PP-DD pe Cristea Nicolae, Partidul Democrat Liberal pe Gheorghe Babagianu, iar PP-LC pe Bodeanu Valentin.
Pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Ialomita si-au depus candidaturi cinci persoane: Vasile Silvian Ciuperca, actualul presedinte al Consiliului Judetean, din partea Uniunii Social Liberale, Stoica Stefan din partea PP-DD, Baboi Marian Iulian din partea Partidului „Totul pentru tara“, Partidul Socialist Roman il propune pe Cristea Marian si PP-LC pe Zdrancu Georgel, urmand ca Alianta pentru Ialomita sa depuna candidatura pentru Cazacu Marinica (PDL).
Candidatul USL Ialomita la functia de presedinte al Consiliului Judetean, Vasile Silvian Ciuperca, a declarat, la depunerea candidaturii, ca „USL Ialomita s-a impus si se va impune in alegerile locale din iunie, secretul strategiei fiind binecunoscut: o anumita competenta si experienta, de necontestat si de nezdruncinat, dar si o incredere ca societatea ialomiteana are nevoie de cele doua tendinte, tendinta sociala si tendinta liberala, amandoua fiind responsabile in domeniul relationarii cu oamenii si in domeniul evitarii risipei“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...