Ialomita – Candidatul USL la primaria Slobozia a fost lansat in cursa electorala

Cele mai citite

Candidatul Uniunii Social-Liberale la functia de primar al municipiului Slobozia, Stoica Alexandru, a fost lansat, miercuri, in cursa electorala, in prezenta deputatului PSD Valeriu Zgonea si a sute de sustinatori ai USL.
In cadrul discursului pe care l-a sustinut, Alexandru Stoica a facut un apel catre toti membrii USL din sala, la simpatizanti, dar si la cetatenii municipiului Slobozia, sa il sustina in lupta electorala de pe 10 iunie.
„(…) Referindu-ma la colegii liberali, ii invit sa vina alaturi de noi si pot spune ca au nimerit intr-o echipa care nu stie sa piarda. Cineva ne-a caracterizat ca fiind militarizati, respectiv organizatia PSD de la Slobozia. Suntem, intr-adevar, o echipa puternica, chiar lucram pe principii militare si, daca veniti aproape de noi, veti fi invingatori”, a afirmat Stoica.
In schimb, deputatul Valeriu Zgonea a criticat fosta guvernare, in special pe Elena Udrea si Emil Boc, legat de fondurile alocate discretionar, dar si in ceea ce priveste lipsa locurilor de munca, inchiderea unor scoli si spitale si reducerea salariilor.
Zgonea le-a cerut tuturor sa se mobilizeze in campania electorala pentru a „schimba ceva in Romania”.
„Pe 10 iunie trebuie sa veniti la vot pentru a schimba ceva in Romania, pentru a fi intr-o tara normala, in care sa-ti fie drag sa mergi pe strada, in care sa nu-ti fie frica sa-ti trimiti copilul la scoala, in care sa stii ca, daca ai un profesor, el sa nu fie umilit, un functionar public sa nu aiba un salariu de mizerie, ca este un om normal intr-o tara normala, europeana. Trebuie sa aratam ca putem face o guvernare normala, intr-o tara in care poti sa ai o resursa financiara care sa-ti permita sa traiesti decent. Ca poti avea un guvern care nu iti ia ilegal bani din buzunar. Acest tip de guvernare trebuie sa dispara. Anul 2012 este un an de schimbare profunda a modului in care se face politica in Romania (…)”, a declarat Valeriu Zgonea.
Candidatul USL Ialomita la functia de primar al municipiului Slobozia a fost viceprimar, recent preluand atributiile de primar interimar, dupa ce mandatul lui Gabi Ionascu a incetat inainte de termen in urma demisiei din PSD.

Ultimele articole

Un fost judecător de la Curtea de Apel Pitești lansează o nouă carte la Biblioteca Județeană Argeș

Cunoscutul magistrat argeșean Marius Andreescu, născut la Pitești în data de 11 februarie 1957, fost judecător la Curtea de...

Încă două proiecte finanţate prin REGIO au fost lansate în Prahova

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea COSMA, a participat miercuri, 10 iulie, la conferinţa de lansare a două proiecte finanţate...

Proiectul „Descoperă Ilfovul”

În data de 27 iunie are loc evenimentul de lansare a proiectului „Descoperă Ilfovul”, ce va avea loc în...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ