Ialomiţa: Campania “Tu decizi! Votează legal!”, în liceele din Slobozia

Date:

Poliţiştii de prevenire şi de proximitate au desfăşurat activităţi în cadrul Campaniei “Tu decizi! Votează legal!” în liceele din municipiul Slobozia pentru elevii care vor vota pentru prima dată.

Elevii au fost informaţi despre obiectivele campaniei desfăşurată de Ministerul Administraţiei şi Internelor “Tu decizi! Votează legal!” în perioada 09 noiembrie – 09 decembrie, campanie ce are loc în legătură cu de alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

Totodată poliţiştii au sfătuit elevii să voteze cu responsabilitate la alegerile parlamentare şi le-au făcut cunoscute acestora prevederile Legii nr. 35/2008, în special infracţiunile de mită electorală, vot multiplu sau vot ilegal.

Mesajele campaniei „Tu decizi! Votează legal!” au fost transmise de poliţişti către aproximativ 200 de elevi cu drept de vot de la 10 clase.

Acţiunile de informare vor fi desfăşurate de poliţiştii ialomiţeni pe toată perioada campaniei, pentru prevenirea încălcării legii electorale.

Materialele promoţionale ale campaniei „Tu decizi! Votează Legal!” , precum si detalii cu privire la sancţiunile prevăzute de lege, sunt la dispoziţia cetăţenilor pe site-ul www.votlegal.mai.gov.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...