Ialomita – Campania „Jandarmeria doneaza viata pentru Romania“, a luat sfarsit

Data:

Campania de donare sange initiata de Jandarmeria Nationala, „Jandarmeria doneaza viata pentru Romania“, la care au luat parte si voluntari din cadrul Prefecturii Ialomita, Consiliului Judetean Ialomita si Primariei Slobozia, a luat sfarsit si in judetul Ialomita.  

Pe parcursul lunii noiembrie, 116 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Ialomita si 10 voluntari din institutiile partenere au participat la campania de donare de sange initiata de Jandarmeria Romana.

Campania a avut ca scop principal dezvoltarea bazei de sange de la nivelul Centrului de Transfuzii Sanguine Ialomita si s-a desfasurat in cele trei locatii unde Inspectoratul de Jandarmi Judetean Ialomita are concentrate efective importante, Slobozia, Fetesti si Urziceni.

Este de mentionat si faptul ca alaturi de o parte din jandarmi au donat sange si sotiile acestora, iar cu exceptia vicepresedintelui CJ Ialomita, Ioan Martin, nici un reprezentant din conducerea institutiilor partenere nu a participat la campania de donare de sange.

Aceasta actiune nu putea avea succes fara disponibilitatea extraordinara pe care donatorii au primit-o din partea personalului Centrului de Transfuzii Sanguine Ialomita.

Pe plan national, s-au inregistrat aproximativ 3.500 de jandarmi care au participat la aceasta campanie si aproximativ 1.500 de voluntari din institutiile partenere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...